09/03/2017

Els tallers de Tremp i Tortosa, últimes trobades territorials de #FemCarta

Entrem a la recta final dels tallers presencials per recollir propostes per la nova Carta Catalana de la Joventut. Demà, dia 11, es faran les últimes trobades territorials perquè les persones joves organitzades diguin la seva sobre quins models de societat volen per Catalunya. Seran a Tremp i a Tortosa a les 11.30h del matí. Us animem a participar-hi i a fer sentir la veu del jovent de l’Alt Pirineu, l’Aran i les Terres de l’Ebre!

Per altra banda, ahir es va fer l’últim taller sectorial, dedicat a les entitats polítiques i sindicals. Dilluns també es van reunir les persones joves vinculades a associacions educatives, socials i culturals. Durant els tallers, vam debatre sobre els reptes i les necessitats específiques de cada àmbit des d’una òptica jove i associativa.

Recordeu que totes les propostes i debats que han sorgit es recolliran a la nova Carta Catalana de la Joventut, una eina d'incidència política per transformar la realitat juvenil. Si no heu pogut assistir a les trobades, no patiu. Hem habilitat un formulari digital perquè aporteu propostes entorn els 12 eixos que us suggerim. Si teniu molt a dir sobre temes com l’educació, el treball o la justícia global, entre molts d'altres, no dubteu en fer-nos arribar les vostres aportacions. Repensem-ho tot, construïm col·lectivament!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.