05/03/2012

Tres noves entitats passen a formar part del CNJC

Són la Comissió de Joves de la Federació de Sords de Catalunya, l'Associació de Joves Gitanos de Catalunya i l'Agrupació de Joves Ciutadans.En el capítol d'altes i baixes d'entitats membres del CNJC, en el marc de la 34a Assemblea General Ordinària, el plenari va aprovar l'entrada, com a membres de ple dret, de tres noves entitats. Concretament, es tracta de la Comissió de Joves de la Federació de Sords de Catalunya, de l'Associació de Joves Gitanos de Catalunya (aquestes dues a l'àmbit d'entitats socials i especialitzades) i de l'Agrupació de Joves Ciutadans (a l'àmbit d'entitats polítiques).

Així mateix, es va aprovar també l'entrada de la Unió Catalana d'Skate-Board i del Consorci de les Vies Verdes de Girona com a entitats col·laboradores del CNJC.

Pel que fa a baixes, Acció Estudiantil (abans Estudiants en Acció) va sol·licitar la seva sortida del CNJC, atès el procés de dissolució que està duent a terme.

Amb aquests moviments, el nombre d'entitats integrants del CNJC per al curs 2012-2013 és de 94, 52 de les quals de ple dret.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.