Actualitat

05/03/2012

Tres noves entitats passen a formar part del CNJC

S贸n la Comissi贸 de Joves de la Federaci贸 de Sords de Catalunya, l'Associaci贸 de Joves Gitanos de Catalunya i l'Agrupaci贸 de Joves Ciutadans.En el cap铆tol d'altes i baixes d'entitats membres del CNJC, en el marc de la 34a Assemblea General Ordin脿ria, el plenari va aprovar l'entrada, com a membres de ple dret, de tres noves entitats. Concretament, es tracta de la Comissi贸 de Joves de la Federaci贸 de Sords de Catalunya, de l'Associaci贸 de Joves Gitanos de Catalunya (aquestes dues a l'脿mbit d'entitats socials i especialitzades) i de l'Agrupaci贸 de Joves Ciutadans (a l'脿mbit d'entitats pol铆tiques).

Aix铆 mateix, es va aprovar tamb茅 l'entrada de la Uni贸 Catalana d'Skate-Board i del Consorci de les Vies Verdes de Girona com a entitats col路laboradores del CNJC.

Pel que fa a baixes, Acci贸 Estudiantil (abans Estudiants en Acci贸) va sol路licitar la seva sortida del CNJC, at猫s el proc茅s de dissoluci贸 que est脿 duent a terme.

Amb aquests moviments, el nombre d'entitats integrants del CNJC per al curs 2012-2013 茅s de 94, 52 de les quals de ple dret.

Subscriu-te!