12/07/2017

Torna la Trobada Triangle Jove amb formacions sobre salut mental, cures i suïcidi juvenil

Enguany la trobada Triangle Jove que convoca més de cent joves de Catalunya, País Valencià i Illes Balears se celebrarà a Alcúdia (Mallorca) els dies 20, 21 i 22 d’octubre. L’eix que vertebrarà el contingut de la XIX Trobada del Triangle Jove és la necessitat de tenir cura de la salut mental i emocional com a element bàsic per garantir un associacionisme juvenil de qualitat. És per això que el títol de la trobada aquest 2017 és “Cuidem-nos per participar”. Les formacions i tallers que omplen el programa tractaran temes com les cures, el suïcidi juvenil, la prevenció i resolució de conflictes als espais associatius o la creació d'entitats inclusives amb tots els col·lectius.

Trobareu tota la informació logística, el programa de formacions i el formulari d'inscripció  a la web del Triangle Jove. No us adormiu, les inscripcions ja estan obertes!!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.