27/11/2013

Trobada del CNJC amb Ernest Urtasun, candidat a les primàries d'ICV

Urtasun ens ha presentat la seva proposta a les eleccions.El CNJC també ens hem reunit aquest matí amb Ernest Urtasun, candidat a les primàries d'ICV per a les europees. El candidat ens ha presentat la seva proposta a les eleccions. Durant la reunió hem parlat de la necessitat de reconduir les polítiques econòmiques europees i destinar diners a la reactivació econòmica.

Pel que fa als aspectes més estrictament juvenils, durant la reunió hem parlat sobre el nou programa Erasmus Plus, la garantia juvenil europea i el fons europeu contra l'atur juvenil.

En la reunió hem comentat a Urtasun que el CNJC començarem a treballar en la campanya de foment de participació a les eleccions i que aquesta estarà coordinada amb la Lliga de Joves Votants. Finalment, el CNJC hem explicat que farem arribar un document amb propostes de les entitats juvenils als diferents candidats a les eleccions europees.
 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.