21/09/2018

Trobada del Triangle Jove: ens apoderem en contra del poder adult

Els propers dies 19, 20 i 21 d’octubre, joves associades i associats dels consells de la joventut de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears es trobaran a Figueres en el marc de la Trobada del Triangle Jove. Aquesta trobada té com a objectius que els i les joves associades dels tres territoris de parla catalana es coneguin, facin xarxa i comparteixin experiències i reflexions.

Així, en aquesta edició es treballarà sobre com el jovent viu les diferents expressions del poder adult. No només hi haurà espais de treball conjunt per analitzar des del punt de vista acadèmic, laboral, social, polític o mediàtic, com el poder adult travessa les seves vides. 
També es comptarà amb una part dedicada a buscar estratègies i eines que ajudin el conjunt de joves apoderar-se per a fer front al poder adult.

Les inscripcions per a la Trobada es poden fer aquí des d’avui. Per a consultar el contingut i els horaris ho podeu fer des d’aquesta pàgina. 

La Fundació Triangle Jove

El Triangle Jove és, des de 1999, l’espai de col·laboració del CJIB, el CVJ i el CNJC. Els Consells de la Joventut són representants de l’associacionisme juvenil i tenen com a objectius la interlocució davant les administracions públiques i la promoció de l’associacionisme. La Fundació Triangle Jove és l’instrument de coordinació dels consells en aquestes funcions.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.