18/04/2017

Últims dies per a inscriure’t al Congrés Català de la Joventut

Vols posar el teu gra de sorra per teixir un canvi col·lectiu? Participa al Congrés Català de la Joventut! Tens fins al dia 25 d'aquest mes per inscriure-t’hi a través d'aquest formulari.

Els dies 13 i 14 de maig, l’Hospitalet de Llobregat acull el punt clau del procés participatiu #FemCarta. Aquest congrés servirà per posar en comú totes les propostes recollides a través de diferents tallers i extreure'n les conclusions per redactar la Carta Catalana de la Joventut, una eina d'incidència política per donar resposta a les necessitats, propostes i inquietuds de les persones joves. 

Dissabte farem tallers per recollir propostes sobre els 12 eixos que aborda la Carta: educació, cultura, treball, habitatge, salut, participació i associacionisme, sostenibilitat, diversitat i drets de la ciutadania, gènere i LGBTI+, comunicació i TIC, justícia global i territorialitat i mobilitat. En cada taller es posaran en comú les aportacions recollides durant la primera fase del procés participatiu. Ho farem amb dinàmiques pròpies de l'educació no formal.  Diumenge treballarem col·lectivament les propostes recollides i es consensuaran les principals línies que recollirà finalment la Carta Catalana.

Les despeses d'allotjament, àpats i transport des de fora de l'àrea metropolitana les assumirà el CNJC. Durant el Congrés també trobareu  espais per fer xarxa entre joves i entitats, un sopar en grup i una concert dissabte a la nit amb Pepet i Marieta i DJ Sendo!

No perdis la teva oportunitat d’incidir en el nostre futur; vine al Congrés Català de la Joventut!


 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.