24/11/2014

Un any més, el CNJC contra la violència masclista

El CNJC ens afegim al clam popular contra la violència envers les dones.Un any més, com cada 25 de novembre i cada dia, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) rebutgem i denunciem la violència masclista, les morts que aquesta causa, i la resta de formes de violència quotidiana invisible i silenciada.
 
Us enllacem el manifest institucional amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, que se celebra demà. També us adjuntem la programació d’activitats.

L’Institut Català de les Dones, les quatre Diputacions, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya han posat en marxa la campanya unitària Qui exerceix la violència masclista necessita còmplices. Gira-li l’esquena (Més info).

Agir 24 de novembre, la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere va celebrar el seu 10è aniversari (Més info). 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.