Actualitat

20/06/2011

Unanimitat en el suport del CNJC al 15M

Totes les entitats assistents al Comit猫 Executiu del 18 de juny aix铆 ho van aval路lar.
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) va celebrar, dissabte 18 de juny, la 24a Assemblea General Extraordin脿ria (AGE) i el Comit猫 Executiu, l'貌rgan de decisi贸 entre assemblees, amb l'assist猫ncia de representants de diverses entitats juvenils membres de ple dret.
A l'AGE es van formalitzar les baixes d'entitats que portaven incompliments acumulats, com el pagament de quotes o l'abs猫ncia a assemblees, i que s贸n l'Associaci贸 de Joves Escriptors en Llengua Catalana (AJELC), l'Associaci贸 d'Estudiants i Joves de Guinea Equatorial (AEJGE), l'Associaci贸 Internacional Joventut Idente, el Sindicat d'Estudiants dels Pa茂sos Catalans (SEPC), el Centre Cristi脿 d'Universitaris (CCU) i l'Agrupaci贸 d'entitats Rialles de Catalunya. No obstant aix貌, totes elles poden tornar a demanar l'ingr茅s al CNJC en tot moment.

Aix铆 mateix, el fins dissabte secretari del CNJC de ciutadania, comunicaci贸 i gesti贸 econ貌mica i laboral, Joaquim Vivas (Jove Cambra Internacional) va presentar la seva dimissi贸.

En quant al Comit猫 Executiu, es va exposar el Pla de Treball 2011-2012, es va explicar l'estat actual del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya, de la Llei de Pol铆tiques de Joventut i de la Fundaci贸 Triangle Jove, i es van repassar la 1a i 2a 脌gora Jove, el nou espai de participaci贸 creat pel CNJC aquest 2011. Finalment, es van presentar, debatre i aprovar resolucions sobre el suport del CNJC al moviment del 15M, en contra de les retallades socials, sobre la Llei 脪mnibus, contra les actituds racistes i xen貌fobes i sobre ciutadania [consulta-les als fixters adjunts].

Subscriu-te!