05/12/2018

Unitat davant l'auge de l'extrema dreta!

El panorama que ha deixat el resultat de les eleccions andaluses del passat cap de setmana ens ha impulsat a adherir-nos a aquest manifest d'Unitat Contra el Racisme i el Feixisme.

Des del CNJC ens hem posicionat clarament i en reiterades ocasions en contra del feixisme, el racisme, la xenofòbia, la islamofòbia, el masclisme i l’LGBTI-fòbia. L’increment d’aquests discursos d’odi no és nou ni casual. Trobem antecedents a tot Europa, però també a casa nostra, quan Plataforma per Catalunya va aconseguir representació en diversos ajuntaments de Catalunya.

Apel·lem a la responsabilitat col·lectiva en la construcció de l'opinió pública. Hem de denunciar com aquests discursos populistes han anat calant en el conjunt de la societat. Han estat incorporats en certs espais que no són pròpiament d'extrema dreta. Alguns mitjans de comunicació tampoc hi han ajudat: han participat de l’estigmatització de les persones migrants i han donat veu i visibilitat a aquestes idees, banalitzant així la gravetat del problema.

Per tots aquests motius, el CNJC us animem a singnar el Manifest d'Unitat Contra el Feixisme i el Racisme:

 

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.