19/01/2016

Vine al III Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat

Pretén ser un punt de trobada i de debat en torn del voluntariat amb la participació d'entitats i altres agents implicats.El proper 20 de maig de 2016 se celebra el III Congrés Català de l'Associacionisme i el Voluntariat, aquest té com a objectiu generar un debat entre les associacions i fundacions sobre els reptes de les persones que fan tasques de voluntariat i el futur social i polític que encara Catalunya. Aquest any se centrarà en dos eixos temàtics:

  • El voluntariat en el marc d’un nou país. Reptes del voluntariat.
  • El foment de l’associacionisme i la participació ciutadana.

Durant aquest mes de gener, comencen les actuacions precongrés que s'allargaran fins al mes d'abril. Durant aquest període s'inicia un seguit de sessions de treball per tal que totes les entitats o organitzacions interessades puguin participar, debatre i aportar els seus punts de vista sobre els eixos temàtics del III Congrés.
 
En aquest sentit, totes aquelles federacions i entitats que vulgueu participar heu de comunicar-ho a la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (ifuentesc@gencat.cat 93.882.25.74). S'ha convocat una reunió el dia 20 de gener de 2016 a les 16.30h a la seu del Departament de Benestar Social i Família.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.