13/05/2020

Volem ser Observatori dels drets del jovent: ajuda'ns en 2 minuts!

Tal i com es va aprovar en el Pla de Treball de 2020, el CNJC volem promoure diagnosis sobre la situació del jovent i també continuar treballant per a que les intervencions del CNJC es basin en una anàlisi rigorosa de la realitat. Ajuda’ns a fer-ho possible responent a aquest formulari.

En col·laboració amb alguns grups de recerca i d'altres organismes, volem iniciar projectes d'investigació social que identifiquin i aportin dades representatives sobre la situació del jovent i detectin possibles vulneracions de drets.

Per aquest motiu, estem recollint temàtiques que podrien ser d'interès per a les entitats i que puguin també estar relacionades amb els projectes que aquest any estem executant. De moment hem seleccionat 3 temàtiques però estem obertes a explorar més temes. 
Ens dónes un cop de mà?

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.