06/07/2016

Vols aprofundir en la situació de la joventut migrant i refugiada?

El CNJC oferim dues places per al curs "Intervenció inclusiva i el paper de les entitats davant la situació de les persones refugiades i migrants" que organitza el Consejo de la Juventud de España del 18 al 25 de setembre a Mollina (Màlaga) en el marc de la University of Youth and Development

Durant el curs s'analitzarà el context actual dels moviments migratoris i de persones refugiades a Europa posant especial focus en la joventut, es farà una diagnosis de les polítiques de lluita contra la xenofòbia i la discriminació en l'actual crisi de refugiades, es detallaran alguns exemples de bones pràctiques en polítiques d'acollida i es treballarà el diàleg estructurat com a eina en les polítiques migratòries de joventut, entre altres. 

L'objectiu és que els participants puguin conèixer metodologies inclusives, reflexionar sobre el paper de les entitats juvenils davant de l'actual situació i adquirir competències en la utilització del Diàleg Estructural i el KA3 com a eina fonamental per arribar a les persones joves migrants i elevar les seves propostes a decisors polítics. 

Les dues places que hem reservat, amb el desplaçament i l'estada coberts pel CNJC, estan dirigides a persones de les nostres organitzacions membre. Si voleu optar a una de les places, ompliu el següent qüestionari i envieu-lo abans del dia 17 a les 23:59h a internacional@cnjc.cat.

Més informació del curs aquí

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.