29/07/2011

Vols participar a una trobada de joves a Bolzano?

Del 27 al 30 d'octubre, sobre minories d'Europa.
Del 27 al 30 d'octubre de 2011 tindrà lloc a Bolzano (Itàlia, sud del Tirol) la trobada de joves "European Minorities Youth Meeting". Aquesta trobada l'organitza l'entitat LiberalMente (http://www.liberamente.bz.it/) i té per objectiu posar en contacte a gent jove de 16 a 25 anys de diferents comunitats autònomes d'arreu d'Europa, per tal d'explorar conjuntament les necessitats comunes d'aquestes comunitats. En aquest sentit, Unescocat busca un grup de joves catalans/es que estiguin interessats/des en participar-hi.

L'organització de la trobada cobreix econòmicament les despeses de dietes, d'allotjament i dels materials de les activitats. Adjuntem el document amb informació de la trobada i també la butlleta d'inscripció, la qual hauríeu d'omplir i enviar-nos en el cas que alguna persona de la vostra entitat estigués interessada en participar en aquesta trobada.

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.