01/03/2017

Inscriu-te al XII Aplec de Consells Locals de Joventut!

Ja hem obert les inscripcions pel XII Aplec de Consells Locals de Joventut.  Aquest any se celebrarà a Benicarló (Castelló) els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril. No t'ho perdis! Enguany us proposem dedicar l’APLEC a parlar i dissenyar el model de CLJ del futur per tal d’eixamplar-ne la base. Les maneres d’organitzar-se i participar dels i les joves canvien. Per això també hem de canviar nosaltres com a Consells de Joventut per tal d’adaptar-nos i millorar la participació.

L’Aplec és un punt de trobada entre els diferents Consells Locals de Joventut del País Valencià, les Illes Balears i Catalunya. L’objectiu és que les persones joves associades d’arreu del territori intercanviïn idees i posin en comú experiències i reptes, potenciant així la Xarxa de Consells Locals  de Joventut.

                                       

                                           

Us hi podeu inscriure fins el dia 20 de març omplint aquest formulari. Aquest any, l’activitat té un cost de 15€ per persona que inclou el transport, l’allotjament, els àpats i el material per a les sessions de debat. Caldrà que porteu tovallola de casa.

Un cop emplenat el formulari, cal fer l’ingrés de 15€ al número de compte següent: ES30 1491 0001 29 2014034520. Hi heu d'indicar el nom de la persona participant, el CLJ on participa i enviar una còpia del rebut a  territorial@cnjc.cat.

Ens veiem a Benicarló!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.