Actualitat

01/03/2017

Inscriu-te al XII Aplec de Consells Locals de Joventut!

Ja hem obert les inscripcions pel XII Aplec de Consells Locals de Joventut.  Aquest any se celebrarà a Benicarló (Castelló) els dies 31 de març, 1 i 2 d’abril. No t'ho perdis! Enguany us proposem dedicar l’APLEC a parlar i dissenyar el model de CLJ del futur per tal d’eixamplar-ne la base. Les maneres d’organitzar-se i participar dels i les joves canvien. Per això també hem de canviar nosaltres com a Consells de Joventut per tal d’adaptar-nos i millorar la participació.

L‚ÄôAplec¬†√©s un punt de trobada entre els diferents Consells Locals de Joventut del Pa√≠s Valenci√†, les Illes Balears i Catalunya. L‚Äôobjectiu √©s que les persones joves associades d‚Äôarreu del territori intercanvi√Įn idees i posin en com√ļ experi√®ncies i reptes, potenciant aix√≠¬†la Xarxa de Consells Locals¬† de Joventut.

                                       

                                           

Us hi podeu inscriure fins el dia 20 de mar√ß omplint aquest formulari. Aquest any, l‚Äôactivitat t√© un cost de 15‚ā¨¬†per persona que inclou el transport, l‚Äôallotjament, els √†pats i el material per a les sessions de debat. Caldr√† que porteu tovallola de casa.

Un cop emplenat el formulari, cal fer l‚Äôingr√©s de 15‚ā¨ al n√ļmero de compte seg√ľent: ES30 1491 0001 29 2014034520. Hi heu¬†d'indicar el nom de la persona participant, el CLJ on participa i enviar una c√≤pia del rebut a ¬†territorial@cnjc.cat.

Ens veiem a Benicarló!

Subscriu-te!