Agenda

18/05/2019

Àgora Jove 2019

El proper dissabte 18 de maig arriba l’Àgora Jove 2019, enguany destinada a debatre sobre la participació i l’associacionisme juvenils i la diversitat funcional. L’esdeveniment tindrà lloc al Centre Cívic Joan Oliver “Pere Quart” de Barcelona.

Inscriu-t’hi!

Sota l’eslògan ‘Igual de diferents’, es tracta d’un espai de trobada que pretén aplegar joves d'arreu de Catalunya per tal de conèixer experiències participatives actuals i debatre i reflexionar sobre quin és l'estat de participació juvenil i com incloem a les persones amb diversitat funcional.

L’Àgora Jove 2019 s’articularà entorn a diferents sessions que inclouran la dimensió formativa, els debats i l’espai d’oci i interrelació. Comptarem amb cinc espais diferenciats:

10h-12h | Tallers: trenquem barreres comunicatives!
12h-13.30h | Xerrada sobre la participació juvenil i la diversitat funcional
15h-16.30h | Sentim el cine
16.30h-18.30h | Taula rodona: Experiències i bones pràctiques
18.30h-19.30h | Estratègies col·lectives per un associacionisme inclusiu
19.30h | Monòleg i tapeo

Qui hi pot participar?
El CNJC es planteja l’Àgora Jove com un espai de participació clau de les entitats del Consell. Tanmateix també està obert a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades, especialment també a aquelles entitats o col·lectius que treballin en matèria de diversitat funcional.
* Tots els espais són accessibles i hi haurà traducció simultània en llengua de signes.

Com inscriure’s a la trobada?
L’assistència a l’Àgora Jove no té cap cost per a la persona participant, però cal omplir el següent formulari abans del proper 14 de maig de 2019.

Més informació...

#IgualdeDiferents        #ÀgoraJove19

 

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.