Agenda

15/06/2016

Debat 26J "Fem un pas endavant!" entre candidats i candidates joves a les eleccions generals

Dimecres 15 de juny, 19:00h.
Pati de la Casa Orlandai. C/ Jaume Piquet, 23 (Barcelona).

Amb motiu de la celebració de les Eleccions Generals el 26 de juny, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya organitzen un debat entre els candidats i les candidates joves dels partits polítics amb representació al Congrés.

Sota el lema “Fem un pas endavant”, l’acte comptarà amb la participació de Montserrat Mompió (En Comú Podem), Xavier Roger (Esquerra Republicana de Catalunya), Renato Marín (Partit dels Socialistes de Catalunya), Pere Canal (Convergència Democràtica de Catalunya), Anna Clara Martínez (Ciutadans) i Carlo Angrisano (Partit Popular).

La periodista Elisenda Rovira moderarà el debat que s'articularà entorn a sis blocs temàtics: Educació i sistema educatiu, Gènere i LGTBI, Ocupació i precarització, Drets Civils i llibertats, Política exterior i Qualitat democràtica. El debat comptarà també amb un espai de participació obert on el públic podrà intervenir. 

ORGANITZA: CJB i CNJC
Pati de la Casa Orlandai. C/ Jaume Piquet, 23 (Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.