Agenda

22/10/2020

Diàlegs Digitals: Cosir les bretxes digitals

En el marc del cicle Diàlegs Digitals: l'actualització pendent de l'associacionisme juvenil, un bloc de tres taules rodones amb expertes i especialistes en participació digital, que es duran a terme a la Lleialtat Santsenca (Carrer d'Olzinelles, 31, Barcelona) i simultàniament en streaming a través del nostre canal de YouTube, presentem:

22 d'octubre de 2020.
Cosir les bretxes digitals. El gran repte per a una participació virtual activa.

  • Jose Manuel Robles. Doctor en sociologia per la UCM i expert en participació i polítiques digitals. Investigador especialitzat en el fenomen de les bretxes digitals i tecnològiques.
  • Mariona Ferrer. Investigadora post-doctoral al Departament de Ciències Polítiques i Socials a JOVIScom per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) especialitzada en joventut, participació política i social, moviments socials, consum polític, polítiques publiques, salut pública i benestar.

Inscriu-te!

Més informació.

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles, 31, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.