Agenda

12/11/2020

Diàlegs Digitals: La participació digital és més democràtica?

En el marc del cicle Diàlegs Digitals: l'actualització pendent de l'associacionisme juvenil, un bloc de tres taules rodones amb expertes i especialistes en participació digital, que es duran a terme a la Lleialtat Santsenca (Carrer d'Olzinelles, 31, Barcelona) i simultàniament en streaming a través del nostre canal de YouTube, presentem:

12 de novembre de 2020.
La participació digital és més democràtica? Límits i potencialitats en l'àmbit associatiu.

  • Elisenda Ortega. Cap del Departament del Foment de la Participació de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de la Direcció d'Innovació Democràtica de l’ens municipal. Molts anys d'experiència treballant per una participació digital accessible per a totes.
  • Chris Fanning. Activista contra la tirania i l'oligopoli de les grans empreses que dominen el món digital (GAFAM) i expert i promotor dels softwares de programari lliure i/o de codi obert. Membre de la comissió tecnològica LleialTec de la Lleialtat Santsenca, que vetlla per l'apoderament digital de les persones, col·lectius i entitats del barri de Sants a Barcelona. 
  • Ismael Peña. Professor de dret, ciències polítiques i polítiques públiques en diferents universitats i actual Director General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya.

Inscriu-te!

 

Més informació.

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles, 31, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.