Agenda del Secretariat

02/07/2018

Eines per l'elaboració i implantació del protocol de prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe a l'entorn de treball

Davant l’obligació que tenen totes les entitats i empreses a adoptar mesures específiques per prevenir i donar resposta a les reclamacions d’assetjament sexual i per raó de sexe, des de La Confederació i amb la col·laboració de PIMEC us presentem una nova Càpsula de Coneixement i Debat amb l’objectiu d’oferir a les entitats socials eines pràctiques per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’entorn de treball. Per fer-ho, utilitzarem la “Guia d’elaboració del protocol per a la prevenció i abordatge de l’assetjament sexual i per raó de sexe a l’empresa” i el “Decàleg de tolerància zero amb l'assetjament sexual i per raó de sexe a l'empresa”, documents elaborats pel Consell de Relacions Laborals mitjançant la seva Comissió d’Igualtat i Temps de Treball amb l’experiència i el consens de les organitzacions sindicals i empresarials més representatives de Catalunya i l’Administració de la Generalitat que la integren. La càpsula anirà a càrrec d’Itziar Ruedas, Responsable d’Igualtat i Immigració de Pimec.

 

Organitza: 
La Confederació, PIMEC
Localització: 
Carrer de Viladomat, 174, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.