Agenda

09/09/2020

Encarem el Suïcidi Juvenil: Eines per a entitats juvenils

L'any 2018 vam publicar la guia "Encarem el Suïcidi Juvenil", que pretenia ser una eina introductòria per començar a trencar els tabús i a parlar obertament de salut mental i suïcidi, així com també posar sobre la taula la problemàtica del suïcidi, que és la primera causa de mort no natural entre les persones joves a Catalunya i la segona al món.

Aquest 2020 arriba la segona entrega! El proper dimecres 9 de setembre, la vigília del Dia Mundial per a la Prevenció del Suïcidi, presentarem la nova versió de la guia. "Encarem el Suïcidi Juvenil: Orientacions per a entitats juvenils en situacions de risc". Aquesta nova eina, està dirigida al moviment associatiu per tal de dotar de recursos a les entitats per afrontar i prevenir les problemàtiques relacionades al suïcidi i a la salut mental. Així mateix, una de les novetats que acompanya aquesta guia, és un protocol d'actuació davant de les situacions de risc.

A partir d'aquesta presentació, el CNJC llançarem també un cicle de tallers i formacions amb l'Associació per la Prevenció del Suïcidi i l'Atenció als Supervivents (APSAS).

Properament més informació.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.