Agenda

12/09/2016

Grup de treball d'Interculturalitat

Centre Cívic Drassanes. Dilluns 12 de setembre, 19h

Primera reunió del grup de treball d'interculturalitat, que sorgeix amb l'objectiu d'articular un discurs al voltant de la interculturalitat i convertir-lo en un espai on les entitats juvenils puguin obtenir eines i/o recursos aplicables en el seu dia a dia. 

Seguint en aquesta línia, proposem també una formació sobre interculturalitat el dilluns 29 de setembre. El grup de treball servirà per acabar de definir i concretar el contingut d'aquesta formació en base als interessos i necessitats de les associacions.

Per tal de fer una diagnosi, us animem a respondre aquest breu formulari sobre el tractament i el grau d'importància que doneu a les qüestions relacionades amb interculturalitat. Per CONFIRMAR ASSISTÈNCIA al grup de treball truqueu al 93 368 30 80 o envieu un correu electrònic a tec.programes@cnjc.cat.
 

CNJC
Carrer Nou de la Rambla, 43. Barcelona. Centre Cívic Drassanes

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.