Agenda

30/03/2017

Grup de treball MOBILITAT

Hora: 19h
Lloc: Seu del CNJC (plaça de Cardona 1-2, 1r. Barcelona)

L'objectiu del grup de treball és per una banda, presentar els resultats de l'estudi "Bases per una mobilitat sostenible, segura saludable, accessible i assequible per a la gent jove de Catalunya" i per l'altra, treballar conjuntament en l'anàlisi, formulació i priorització de propostes.

Malgrat alguns canvis en els h√†bits de mobilitat sorgits arran de la crisi econ√≤mica, encara avui resulta hegem√≤nic l'√ļs del vehicle privat motoritzat. Aquest model, no resulta neutre en termes generacionals, ja que penalitza de forma significativa a les persones joves, incidint sobre les seves condicions de vida, la seva autonomia i oportunitats d'emancipaci√≥.¬†
El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) ha impulsat un estudi adre√ßat al col¬∑lectiu jove, on s'analitzen les dades i el context actual entorn de la mobilitat i el transport p√ļblic. D'aquest estudi volem extreure'n propostes de millora sostenible (en l'√†mbit d'inversions, canvis en la xarxa de transports, incentivaci√≥ de l'√ļs de transport p√ļblic, canvi en el sistema tarifari o b√© el finan√ßament de la xarxa) que orientin el treball de participaci√≥, interlocuci√≥ i incid√®ncia pol√≠tica del Consell.

 

CNJC
Seu CNJC (Pl. Cardona, 1-2. Barcelona)

Subscriu-te!