Agenda

06/11/2019

GT Llei del Foment de l'Associacionisme

Us convoquem a la segona reunió del Grup de Treball sobre el Projecte de Llei de Foment de l'Associacionisme que serà el proper 6 de novembre a les 19h de la tarda a la seu del CNJC (Plaça Cardona, 1-2, baixos, Barcelona).

Us informem que d'acord amb el que vam plantejar a la primera reunió, cada mes farem un grup de treball centrant-nos en una part del projecte de llei. En aquesta segona sessió del grup, acabarem el treball iniciat a la primera reunió i abordarem quins són els requisits que han de tenir tant grups informals com entitats sense ànim de lucre que no són associacions, per a poder-se acollir a certes mesures de la llei. Us adjuntem en aquest mateix correu els articles que recullen com s'haurien de regular aquestes qüestions i algunes aportacions que hem fet des del CNJC.

Esperem poder comptar amb el major nombre d'entitats possibles i així poder gaudir d'un espai ric de debat i propostes en clau de millora de l'actual projecte de llei perquè en un futur sigui una eina d'enfortiment de l'associacionisme juvenil.

Si us plau, confirmeu assistència al següent correu: participacio@cnjc.cat   

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Plaça Cardona, 1-2, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.