Agenda

12/07/2016

ILP Habitatge: compareixença Parlament

El dimarts 12 de juliol a la tarda el CNJC compareixem al Parlament per debatre la ILP de mesures urgents per a l'habitatge presentada per L'Avalot - Joves de la UGT de Catalunya.

La ILP de L'Avalot es va presentar el 2007 i inicialment va ser desestimada per l'esmena a la totalitat presentada pels grups parlamentaris de PSC, ERC i ICV. Ara torna a estar sobre la taula i, malgrat els prop de 10 anys transcorreguts, segueix més vigent que mai. Calen mesures urgents per a l'habitatge que donin resposta a les necessitats i problemàtiques emergents. L'accés a l'habitatge continua sent complicat per a moltes persones. En un context de precarietat laboral, alts índexs d'atur, temporalitat i salaris indignes, les persones joves són un dels col·lectius amb més dificultats d'accés a l'habitatge i emancipació. 

El CNJC donarem suport a la ILP i presentarem propostes relatives a l’aplicació de formes alternatives d’accés i tinença d'habitatge basades en l'estudi realitzat conjuntament amb les associacions del CNJC. Aquests models alternatius busquen contribuir a desenvolupar un dels objectius estratègics del Pla Nacional de Joventut de Catalunya 2020: impulsar noves formes i models residencials a les polítiques d’habitatge per superar la dualitat lloguer-propietat entre les persones joves.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.