Agenda

16/12/2017

Jornada per a la Interculturalitat 2017

El proper dissabte 16 de desembre a Barcelona tindrà lloc la Jornada per a la Interculturalitat organitzada pel CNJC i la seva Comissió de Gènere i Interculturalitat.

L’acte tindrà lloc al Casal de Barri Pou de la Figuera, situat al Born, al carrer de Sant Pere Més Baix, núm. 70. El programa es desenvoluparà des de les 09.30h fins a les 14.30h. La Jornada començarà amb un petit acte de benvinguda a la sala petita del Casal. A continuació, a partir de les 10h, el col·lectiu Joves per la Igualtat i la Solidaritat liderarà el taller “En trànsit”, un espai de diàleg amb el veïnat  a partir de la col·locació al carrer d’uns cubs de gran format on es plantegen debats al voltant de les migracions, la interseccionalitat de les violències i la construcció de comunitats interculturals. Mescladís, oferirà un pica-pica comunitari.

Finalment, a les 12.30h es durà a terme una xerrada amb el títol “Racisme estructural i privilegi blanc; les dues cares de la mateixa moneda” a càrrec d’Ainhoa Nadia Douhaibi. Douhaibi és Educadora Social i membre de Stop Deportación. Treballa visibilitzant el racisme i ens parlarà sobre racisme institucional i els seus dispositius. A partir del debat i taller, s’encoratjarà a les entitats participants a lluitar contra el racisme estructural en i des dels seus espais d’acció.

Inscriu-te gratuïtament al següent formulari de participació.

Documents adjunts 
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Casal de Barri Pou de la Figuera (Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.