Agenda

16/12/2017

Jornada per a la Interculturalitat 2017

El proper dissabte 16 de desembre a Barcelona tindrà lloc la Jornada per a la Interculturalitat organitzada pel CNJC i la seva Comissió de Gènere i Interculturalitat.

L‚Äôacte tindr√† lloc al¬†Casal de Barri Pou de la Figuera, situat al Born, al carrer de Sant Pere M√©s Baix, n√ļm. 70. El¬†programa¬†es desenvolupar√†¬†des de les 09.30h fins a les 14.30h. La Jornada comen√ßar√† amb un petit¬†acte de benvinguda¬†a la sala petita del Casal. A continuaci√≥, a partir de les 10h, el col¬∑lectiu¬†Joves per la Igualtat i la Solidaritat¬†liderar√† el¬†taller ‚ÄúEn tr√†nsit‚ÄĚ, un espai de di√†leg amb el ve√Įnat ¬†a partir de la col¬∑locaci√≥ al carrer d‚Äôuns cubs de gran format on es plantegen debats al voltant de les migracions, la interseccionalitat de les viol√®ncies i la construcci√≥ de comunitats interculturals.¬†Mesclad√≠s, oferir√† un¬†pica-pica comunitari.

Finalment, a les 12.30h es dur√† a terme una¬†xerrada¬†amb el t√≠tol¬†‚ÄúRacisme estructural i privilegi blanc; les dues cares de la mateixa moneda‚Ä̬†a c√†rrec d‚ÄôAinhoa Nadia Douhaibi. Douhaibi √©s Educadora Social i membre de Stop Deportaci√≥n. Treballa visibilitzant el racisme i ens parlar√† sobre racisme institucional i els seus dispositius. A partir del debat i taller, s‚Äôencoratjar√† a les entitats participants a lluitar contra el racisme estructural en i des dels seus espais d‚Äôacci√≥.

Inscriu-te gratu√Įtament¬†al seg√ľent¬†formulari de participaci√≥.

Documents adjunts 
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Casal de Barri Pou de la Figuera (Barcelona)

Subscriu-te!