Agenda

29/11/2016

Mirades Creuades: curs d'aprofundiment

La formació es realitzarà els dimarts 15, 22 i 29 de novembre. El 15 i el 22 tindrà lloc a les 17.30h al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ) (C/ Sant Oleguer, 6-8, 08001 Barcelona)​. La ubicació del 29 de novembres està pendent de confirmar.

"Mirades Creuades II: gènere, interculturalitat i joventut" està enfocada a aprofundir en la definició d'estratègies transformadores dirigides a persones que formen part del teixit associatiu juvenil.

Aquesta segona formació de tres dies vol donar continuïtat al curs homònim realitzat durant l'octubre amb l'objectiu de generar eines més concretes. El curs partirà dels coneixements adquirits prèviament i aprofundirà en la perspectiva interseccional, teoria sociològica que examina com diferents categories de discriminació -en aquest cas gènere i identitat cultural- interactuen simultàniament en múltiples nivells i generen una sistemàtica desigualtat social.

Us podeu INSCRIURE fins dilluns 7 de novembre (inclòs) omplint aquest FORMULARI.

Més informació aquí.

CNJC, Institut Català de les Dones, Centre d'Estudis Africans i Associació Candela
Pendent confirmar

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.