Agenda

28/11/2018

Participa-QUÈ? Sessió 3

Presentem el nou cicle de xerrades i espais de debat sobre participació i educació en la participació “Participa-què? Resignifiquem la participació juvenil i l'educació en la participació". Amb aquesta proposta volem obrir la línia de treball d'educació en la participació. I ho volem fer creant un espai on compartir visions i projectes de les entitats, formar-nos i fer emergir propostes conjuntes que encaminin l'acció del CNJC i les entitats juvenils en relació a l'educació per a la participació. En cada un d’ells es tractarà una temàtica concreta amb l’objectiu de generar discurs i propostes i mesures concretes de cara a incidir en les institucions.

Totes les sessions comptaran amb la participació de persones i entitats referents en la temàtica i s'estructuraran en 2 blocs: el primer dedicat a la taula rodona o ponència i el segon centrat en fomentar el debat entre les entitats del CNJC per generar discurs i propostes aplicables a diferents àmbits (entitats, centres educatius, ens locals i institucions d'àmbit nacional)

Qui hi pot participar?
El cicle està pensat per a totes aquelles persones joves o entitats associades al CNJC que estiguin interessades en les temàtiques tractades. Tot i així, el jovent que no estigui associat o que no formi part del CNJC també té les portes obertes!

On?
Totes les sessions seran de 19h a 20.30h i tindran lloc a la seu del CNJC (plaça Cardona 1-2, Barcelona).

Més informació

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Plaça Cardona, 1-2, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.