Agenda

14/12/2017

Presentació de la guia de Consum Conscient i Economia Solidària

El món associatiu i el consum conscient formen un tàndem inseparable. Sovint podem consumir de forma més positiva gràcies a la tasca d’una associació. I en el món associatiu, les pràctiques de consum conscient hi encaixen de forma natural, per coherència de valors. Per facilitar que més entitats consumeixin de forma positiva i, alhora, que cada entitat ho faci en més àmbits, publiquem “Som part del canvi, guia pràctica de consum conscient i economia solidària per associacions”. És un material que hem elaborat des de la Revista Opcions, juntament amb el Grup ECOS i el Servei Civil Internacional, amb la finalitat d’enfortir el vincle d’associacions amb l’economia solidària i facilitar un consum amb un impacte positiu en l’entorn...

Més informació.

#GuiaConsumConscient #SomPartDelCanvi

Entitats participants:
RAI - Recursos d'Animació Intercultural, Xarxa d'Economia Solidària (XES), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Casal Calàbria 66, L'Apòstrof cooperativa, Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ), Torre Jussana.
 

Revista Opcions, Grup ECOS, SCI Catalunya
Carrer Calàbria, 66, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.