Agenda

07/10/2020

Presentació "#JovesLlogateres i dret a l'habitatge"

El proper 7 d'octubre presentarem la Radiografia: “Joves llogateres i dret a l’habitatge”, un estudi elaborat conjuntament amb l’Observatori DESC que pretén fer un mapa de la situació del jovent i el seu accés a l’habitatge, a través de la via majoritària -el lloguer- i una anàlisi de les polítiques d’habitatge impulsades per les institucions públiques. També recollim diverses experiències en relació amb els abusos immobiliaris i l’especulació.

L’acte de presentació serà a la sala d’actes de la Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31, Barcelona) a les 19.30h i consistirà en una taula rodona sobre joves i emergència habitacional, en la que hi participaran també el Sindicat de Llogateres i la Plataforma d’Afectades per la Hipoteca (PAH).

De moment les inscripcions estan reservades a les entitats juvenils, però l’acte també es podrà seguir en streaming a través del nostre canal de YouTube.

Més informació.

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Observatori DESC
Lleialtat Santsenca, C/ Olzinelles, 31, Barcelona

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.