Agenda

31/03/2020

Presentació de la Radiografia: Joves Llogateres i dret a l'habitatge

ESDEVENIMENT APLAÇAT FINS A NOVA DATA

El proper dimarts 31 de març, el CNJC i l’Observatori DESC presentarem a Barcelona la “Radiografia: Joves Llogateres i dret a l’habitatge”. Es tracta d’un ampli estudi que hem elaborat els darrers mesos sobre l’accés del jovent als lloguers, les polítiques públiques orientades al jovent en matèria d’habitatge i el marc legal vigent al respecte. L’informe està basat en les últimes dades públiques sobre l’emancipació de les persones joves i en una enquesta que vam realitzar els darrers mesos de novembre i desembre de 2019.

L’esdeveniment tindrà lloc a l’auditori de la Lleialtat Santsenca (C/ Olzinelles, 31, Barcelona) a les 19.30h. A l’acte hi intervindran Guille Chirino, president del CNJC i responsable de l’àrea d’habitatge i Guillem Domingo, a càrrec de l’àrea d’Habitatge i Ciutat de l’Observatori DESC. A més, la presentació comptarà també amb el suport i la participació dels principals moviments socials en relació a la lluita per l’habitatge, com el Sindicat de Llogateres.

L’assistència és gratuïta però es requereix inscripció prèvia. Només cal que ompliu aquest formulari.

Més informació.

 

ESDEVENIMENT APLAÇAT FINS A NOVA DATA

 

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Observatori DESC
Lleialtat Santsenca (C/Olzinelles, 31, Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.