Agenda

04/06/2016

Taller amb consells de joventut de la Mediterrània

El pròxim 3, 4 i 5 de juny el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitzen la trobada constitutiva de la xarxa de consells euromediterranis de joventut, amb el suport de la Direcció General de Joventut. La trobada, entre d’altres, servirà per establir com funcionarà i quins seran els focus d’interès de la xarxa, programar futures accions i posar en contacte entitats juvenils de la Mediterrània.

En el marc d’aquesta trobada, es preveu una sessió oberta a les entitats juvenils catalanes el dissabte 4 de juny de 17.30 a 19.30h a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190 – 192, 08012 Barcelona). La sessió consistirà en un taller a càrrec de l'Aixada Antiracista, seguit d'un intercanvi de bones experiències en foment de la participació local facilitat per la Borsa de formadors/es del CNJC.  La llengua de comunicació serà en tot moment l’anglès.


Aquest pot ser un espai únic per conèixer les entitats integrants de la xarxa, connectar amb la realitat associativa de la Mediterrània i teixir-hi noves aliances. Us animem a participar en l’activitat en antiracisme i també a aportar les vostres pròpies experiències en foment de la participació local!

Per confirmar assistència, poseu-vos en contacte amb internacional@cnjc.cat.

Consell de la Joventut de Barcelona i Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190 – 192, 08012 Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.