Agenda

19/12/2016

Taula rodona "Estripem etiquetes. Desestigmatitzem l'edat"

Hora: de 19h a 20.30h
Lloc: Sala d'actes del Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10, pral. Barcelona)

La taula rodona "Estripem etiquetes. Desestigmatitzem l'edat!" busca analitzar i debatre sobre el tractament que es dóna a les persones joves i la gent gran als mitjans de comunicació.

Comptarem amb la participació de:

> Mercè Pérez Salanova, investigador de la UAB especialitzada en envelliment i participació
> Ariadna Fernández Planells, doctora en comunicació per la UPF i professora de la UIC. Especialista en joventut, moviments socials i comunicació

Durant el debat s’abordaran diferents temàtiques relacionades amb el tractament mediàtic de joves i gent gran: quina imatge es dóna, quins estigmes existeixen associats a l'edat, com es sensibilitza als i les professionals de la informació al respecte, quina lectura crítica en fem, què podem fer per eliminar les etiquetes existents...

L'entrada és lliure i GRATUÏTA.

Acte organitzat conjuntament per: Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Col·legi de Periodistes de Catalunya i Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

CNJC, CJB i FATEC
Sala d'actes del Col·legi de Periodistes (Rambla de Catalunya, 10, pral. Barcelona)

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.