Agenda

27/09/2017

Taules rodones 'Encarem el suïcidi juvenil'!

Hora: 18.00h a 21.00h
Lloc: Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona - Campus Hospital Clínic (C/Casanova 143, Barcelona). Aula 2 Pi i Sunyer

Continguts de l'acte:

  • Taula 1. El Suïcidi en adolescents i adults joves  a Catalunya i el Sistema Públic de Salut. Hi intervindran membres de l’Equip de professionals de la salut mental de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau i el Centre Psicoteràpia Barcelona-Serveis Salut Mental.
  • Taula 2. Experiències en primera persona sobre el suïcidi juvenil. A càrrec d'un activista d’Obertament i un membre de l’Associació Després del Suïcidi – Associació de Supervivents (DSAS).
  • Taula 3. Anàlisi del suïcidi juvenil des d’una perspectiva social i comunitària i de la salut emocional. Hi intervindrà un ponent del Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil de Les Corts i Cecília Borràs, Presidenta de l'Associació de Supervivents. 
Per participar-hi cal que us inscriviu en el següent formulari.  La data límit per fer-ho és el dia 22 de setembre. 
CNJC
Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona - Campus Hospital Clínic (C/Casanova 143, Barcelona). Aula 2 Pi i Sunyer

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.