Àgora Jove 2018

Els propers dies 14 i 15 d’abril de 2018, tindrà lloc al Maresme l’edició d’enguany de l’Àgora Jove. Es tracta d’un espai de trobada que pretén aplegar joves d'arreu de Catalunya per tal de conèixer experiències participatives actuals i debatre i reflexionar sobre quin és l'estat de la participació d'infants i joves. Tindrem també l'oportunitat de pensar junts i juntes com augmentar la capacitat d’incidència juvenil i infantil a les polítiques públiques, a les nostres ciutats i/o pobles, centres educatius i entitats.

Programa:

 

 

Qui hi pot participar?

El CNJC es planteja l’Àgora Jove com un espai de participació clau de les entitats del Consell. Tanmateix també està obert a altres entitats del moviment associatiu juvenil i altres persones joves interessades d’entre 16 i 30 anys.

Com inscriure’s a la trobada?

L’assistència a l’Àgora Jove no té cap cost per a la persona participant, però cal omplir el següent formulari abans del proper 5 d'abril de 2018.

Lloc: El Masnou. Alberg J.M Batista i Roca
Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.