Comencem!
Protecció de dades

Als efectes del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, les dades facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA (CNJC), amb la finalitat de dur a terme la campanya 'Becàries Precàries' i contribuir de manera anònima a l'elaboració d'un possible estudi i difondre'n les conclusions. Aquest procés podrà incloure l'enviament de correus o realitzar trucades.

El període de conservació de les dades serà el necessari per a la finalitat indicada i, en qualsevol cas, per un màxim de dos anys. Amb la introducció i enviament de les teves dades, consents aquest tractament amb la finalitat indicada.

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-te per escrit (acompanyant fotocòpia del DNI), i amb la referència “Protecció de Dades” a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA, Pl. de Cardona, 1-2. 1r 1a, (08006)-BARCELONA, o per correu electrònic, en les mateixes condicions, a consell@cnjc.cat.

En qualsevol cas, pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Dades per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.

Podeu consultar més sobre la nostra política de privadesa.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.