Campanyes

dimecres, 25 novembre, 2015

25N: Dia Internacional contra la Violència Envers les Dones #TambéÉsViolència

A la Comissió de gènere del CNJC es va decidir preparar una acció reivindicativa pel 25 de Novembre, Dia internacional contra laviolència masclista. 

Enguany, el jovent organitzat vol visibilitzar la violència masclista que s'exerceix especialment en l'àmbit de la parella entre els i les adolescents. Si la violència masclista pel fet de ser estructural és de difícil detecció, la invisibilització s’accentua quan abordem la violènciamasclista que afecta o bé que és exercida per adolescents. Ens referim per exemple, a les relacions afectivo-sexuals abusives, a les situacions de violència masclista motivades pel fet de no comportar-se amb els estereotips de masculinitat i feminitat dominants, a l'assetjament escolar d’origen masclista, als assetjaments i/o agressions, entre altres.

L'acció comunicativa ha consistit en ​compartir fotos al Twitter amb missatges de sensibilització i denúncia sobre el que es consideraviolència masclista quotidiana entre les persones joves menors d'edat, amb el hashtag comú #TambéÉsViolència

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.