Campanyes

dilluns, 22 febrer, 2016

8 de març: "El sexisme ni en pintura: Desterrant desigualtats”

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) a través de la Comissió de Gènere, hem impulsat la Campanya "El sexisme ni en pintura: Desterrant desigualtats" per commemorar el Dia Internacional de les Dones.

La finalitat de la Campanya és retre homentatge i fer visible la lluita feminista de les dones en l'àmbit associatiu i donar a conèixer la tasca diària que fan les entitats juvenils per promoure la igualtat de gènere, eradicar tot tipus de violència masclista i reivindicar els drets de les dones.

La Campanya online, s'ha dut a terme la setmana prèvia al dia internacional de les dones treballadores, del 2 al 8 de març. Durant aquests dies, les entitats juvenils i el Consell han participat de forma recíproca i interactiva generant debat a través de les xarxes socials. El lema "El sexisme ni en pintura: Desterrant desigualtats" i el hashtag #FeministesAssociades han acompanyat una sèrie de publicacions, fotografies i articles sobre el rol de les dones en el moviment associatiu.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.