Campanyes

diumenge, 27 setembre, 2015

Associar-se Té Sentit

Hem impulsat el nou web de la campanya Associar-se TéSentit  (www.tesentit.cat) que té com a objectiu fomentar l’associacionisme entre les persones joves associades i no associades, i oferir un seguit de recursos per associacions.

Associar-se #TéSentit és el portal de l’associacionisme juvenil català, impulsat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Neix amb l’objectiu de fomentar l’associacionisme a Catalunya entre les persones joves associades i no associades, a més, també vol oferir un seguit de recursos per associacions i ressaltar els valors positius d'associar-se com el treball en equip, la participació, la cooperació o el desenvolupament de l'esperit crític.

La campanya ha comptat amb una primera fase d'expectativa al web www.7esentit.cat i, ara, la nova part de la campanya s'allotja en aquest web que inclourà, entre d'altres, un mapa amb totes les entitats i associacions juvenils de Catalunya, a més d'altres recursos relacionats amb l'associacionisme juvenil català.  Per poder fer el mapa de les entitats hem fet un estudi de l’Associacionisme juvenil a Catalunya a través del Panoràmic Juvenil.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.