Campanyes

diumenge, 24 maig, 2015

Campanya conjunta dels Consells de Joventut per fomentar la participació dels i les joves el 24 de maig

Animar a la joventut a sortir i participar a les eleccions del 24 de maig és l’objectiu de la campanya ‘Fes un pas endavant. Surt i participa!’, organitzada per la fundació Triangle Jove, que agrupa a entitats juvenils i consells de la joventut de País Valencià, Catalunya i Illes Balears.

La campanya inclou un portal web (www.unpasendavant.org) amb informació sobre les eleccions, un manifest sobre les demanes de la joventut, enllaços a altres campanyes i iniciatives, i vídeos preparats per a l’ocasió.

Des de la campanya es posa de rellevància la importància que té la política local en la vida dels joves, i per això es justifica la necessària participació de la joventut, no només a les eleccions, sinó en la vida social i política dels seus pobles i ciutats. La campanya del Consell de la Joventut de Catalunya (CNJC), el Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) i el de les Illes Balears (CJIB), a través de la Fundació Triangle Jove, també reclama polítiques públiques de joventut als municipis.

 

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.