Campanyes

dilluns, 15 febrer, 2016

"El jovent organitzat exigim #SostreDigne"

Sabíeu que s’ha constituït un fons d’habitatge de lloguer destinat a polítiques socials per a persones excloses o en risc d’exclusió d’aquest dret bàsic? Que la llei catalana 24/2015 ens hauria de garantir el dret a un habitatge ? Que hi ha ajuts al lloguer per al col·lectiu juvenil? Que la masoveria urbana i la  cessió d’ús  faciliten l’accés i l’estabilitat a l’habitatge de la població jove?

El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya hem impulsat una Campanya sobre la problemàtica l’habitatge de les persones joves. L’objectiu de la Campanya és informar, sensibilitzar i reivindicar entorn de les polítiques públiques en matèria d’habitatge dirigides al col·lectiu jove. També, pretén posar ​en relleu el treball que es fa de les entitats juvenils i altres organitzacions i moviments socials en aquest àmbit.​

​La campanya, que es va fer del 15 al 19 de febrer, va consistir en compartir tot tipus de recursos (articles, imatges, dades, resolucions, vídeos, projectes, etc.)  a través de les xarxes socials. El lema i el hashtag  “El jovent organitzat exigim #sostreDigne” van acompanyar les publicacions. Uns dels recursos que es van compartir van ser les entrevistes a Carlos Macías, portaveu de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Barcelona i a Montserrat Torrent, membre de la Plataforma pel Dret a un Habitatge Digne.

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.