Campanyes

dimecres, 15 maig, 2019

Eleccions Europees 2019 #ATotArreu

El proper 26 de maig, a part de votar als diferents ajuntaments del territori, també hi ha convocades eleccions al Parlament Europeu.

Des del CNJC i l'European Youth Forum (EYF) creiem fermament que la política institucional ha d'incloure les persones joves i la mirada juvenil. Per aquest motiu, la plataforma europea d'entitats i consells de la joventut aposta per apropar la democràcia i les polítiques europees al jovent i incloure la perspectiva juvenil a les institucions.

En aquest sentit, l'EYF ha llançat la campanya #ChangeIsComingAquesta campanya pretén posar sobre la taula la necessitat d'aconseguir un canvi polític en el context europeu, ja que estem en un moment crucial en què es qüestiona el futur de la UE: respostes inadequades a les crisis financeres i econòmiques, lluita contra el canvi climàtic, creixement de la pobresa i les desigualtats, així com un augment dels discrusos d'odi i un auge de l'extrema dreta. La Unió Europea necessita ser reinventada, cal que hi aportem noves idees i visions per així transformar-la en una entitat al servei de totes les persones, incloent-hi també el jovent.

Vols saber amb quin programa es presenten els diferents partits? L'EYF ofereix aquesta eina per comparar-los!

Comparador de programes de l'European Youth Forum:
 


 

* Llegenda de partits a Catalunya i adscripcions als partits europeus:

Ara Repúbliques (ERC, Bildu BNG): Grup dels Verds Europeus / Aliança Lliure Europea
Ciutadans (C's): Grup de l'Aliança dels Liberals i Demòcrates per Europa (ALDE)
En Comú Podem-Unidas Podemos: Grup dels Verds Europeus / Aliança Lliure Europea
Lliures per Europa-Junts: No adscrits (per determinar)
Partit Popular (PP): Grup del Partit Popular Europeu (Demòcrates Cristians)
Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE): Grup de l'Aliaça Progressista de Socialistes i Demòcrates.

La campanya #ChangesIsComing es basa en 10 eixos que comprenen les principals reivindicacions dels i les joves a Europa i que trobeu a continuació:

Documents adjunts 
AdjuntMida
Package icon changeiscoming.zip1.28 MB

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.