Campanyes

dimecres, 15 maig, 2019

Eleccions Municipals 2019 #ATotArreu

Les persones joves i les associacions juvenils som i hem de ser agents actives en la definició de les polítiques públiques i la presa de decisions a tots nivells. El municipi és un espai de proximitat idoni des d’on decidir de manera col·laborativa amb polítics i tècnics com volem que es faci front a les nostres problemàtiques, inquietuds i necessitats. Els Ajuntaments han d’escoltar les necessitats i propostes del jovent per poder-les materialitzar en polítiques públiques municipals i, si cal, escalar-les a institucions amb un major abast territorial. 

Per aquest motiu, en el marc de les Eleccions Municipals del proper 26 de maig, el CNJC volem posar el focus en la participació juvenil en l'àmbit muncipal, eina imprescindible en qualsevol procés de millora o canvi social i polític que es vulgui impulsar.

Així doncs, proposem a les diferents candidatures municipals que es presenten a les més de 300 localitats del país que incorporin a la seva agenda política els següents compromisos:
14 propostes de política municipal: Associacionisme, participació juvenil i educació en la participació.

 

 

 
Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.