Campanyes

dijous, 9 juliol, 2020

L'Observatori: Joves i Covid-19. L'impacte de la crisi en la precarietat del jovent

El CNJC estrenem L'Observatori dels Drets del Jovent, una eina que pretén invertir recursos en investigació i anàlisi social per tal de poder comprendre la realitat i les problemàtiques que ens afecten al jovent.

"Joves i Covid-19: L'impacte de la crisi en la precarietat del jovent" és el primer estudi que publiquem el CNJC i que reflecteix com la pandèmia del coronavirus ha repercutit negativament en especial en el col·lectiu jove. Les persones joves, que ja estàvem en una situació precària abans del confinament treballem especialment en el sector del lleure i dels serveis, dos dels àmbits més afectats per les mesures de prevenció sanitària.

Petita selecció de dades:
 

 

 

 

 

L'impacte de la crisi ha estat global, però les persones joves som un dels col·lectius que hem vist més de prop les conseqüències: ERTO, suspensió de l'educació, ensenyament a distància, feines precàries...

 

Video del directe de l'acte de presentació de l'estudi via YouTube al següent enllaç.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.