Campanyes

dilluns, 16 novembre, 2015

Tenim la salut en ment #AssociativaMent

A la la 10a Àgora Jove comencem a parlar salut mental, suïcidi juvenil i associacionisme. Les conclusions es recullen a la  resolució: “Fem visible la salut mental del jovent, fem saludables els nostres espais associatius!".

Editem la revista monogràfica Debat Juvenil sobre salut mental: AssociativaMent: Els i les joves tenim la salut en ment! i actualitzem la secció de salut mental del banc de recursos de salut.

Més tard decidim centrar-nos en una temàtica concreta: la salut mental als espais associatius. Organitzem un curs formatiu amb Fil a l’Agulla i editem una guia de recursos perquè les entitats juvenils puguin seguir treballant els continguts tractats a la formació en el seu dia a dia. Tractem tres eixos bàsics: resolució de conflictes, burn out i gestió emocional a les entitats.

Totes aquestes accions han vingut acompanyades d’una campanya a les xarxes socials amb el hastag #AssociativaMent: Tenim la Salut en Ment!

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.