Campanyes

diumenge, 1 novembre, 2015

Per unes pràctiques de qualitat

 El 10 de novembre és el Dia Internacional de les Persones en Pràctiques (International Interns Day). L’European Youth Forum, que ve treballant aquesta qüestió d’ençà que va promoure l’European Charter for Quality Internships, juntament amb l’entitat InternsGoPro, han impulsant una campanya online per fer bullir les xarxes, juntament amb d’altres consells nacionals de joventut i entitats que vetllen pels drets laborals de les persones joves.

Des del CNJC venim treballant des de fa mesos la qüestió, i és per això que hem aprofitat el dia per sumar-nos a la campanya online i difondre uns quants missatges en sinèrgia amb aquestes entitats. El moment és crucial, entre d’altres, per reclamar que es faci efectiva la Resolució 1119/X del Parlament de Catalunya, que impulsada des del CNJC, demana la creació d’un grup de treball que s’ocupi de desenvolupar un marc català de qualitat de les pràctiques.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.