Campanyes

dimarts, 23 febrer, 2016

XVII Trobada del Triangle Jove

La Fundació Triangle Jove, espai de coordinació dels Consells de la Joventut de Catalunya, País Valencià i Illes Balears, ha celebrat a l'octubre la dissetena edició de la seva Trobada. Durant tres dies més de cent joves de trenta entitats dels tres territoris han compartit tallers, formacions i experiències a la ciutat de Tarragona.

La trobada d’aquest 2015 porta el títol “Som la clau del canvi” i busca despertar en els i les joves la consciència de ser agents clau a l’hora de recuperar les llibertats que la ciutadania ha anat perdent. Durant el cap de setmana els i les participants han tingut espais d’encontre i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes.

La Fundació Triangle Jove organitza cada any una trobada destinada als representants de les diferents entitats que pertanyen al Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), Consell de la Joventut de la Comunitat Valenciana (CJCV) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB). La trobada, concebuda com un espai de formació, debat i coneixement mutu, té com a objectiu millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació social dels i les joves.
Cal destacar el bon moment per als consells valencià i balear després del canvi polític arran de les darreres eleccions autonòmiques. D’una banda, el CJCV ha vist com el pressupost rebia un augment significatiu. De l’altra, el CJIB ha començat a treballar amb l’administració en la creació d’una llei de joventut que els reconegui com a òrgan interlocutor dels i les joves illenques que el govern de Bauzà el va suprimir l’any 2011.
 

Documents adjunts 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.