Un document col·lectiu

El CNJC estem duent a terme un procés participatiu que culminarà amb la redacció de la Carta Catalana de la Joventut, una eina d’incidència política en clau propositiva. Aquest procés de reflexió i anàlisi, emmarcat sota la campanya #FemCarta, està comptant amb la participació activa de joves de tot Catalunya que a través de diferents espais i canals han expressat necessitats i propostes de canvi. Aquestes problemàtiques i propostes recollides seran el que configurarà tant la Carta Catalana de la Joventut com el discurs i les campanyes del Consell a partir del febrer de 2018, després de sotmetre el document a votació durant l’assemblea general.

La Carta analitzarà les principals problemàtiques que patim de forma específica el jovent català, així com altres temes que ens preocupen. També dibuixarà propostes i alternatives que permetin assolir un nou paradigma de societat on la precarietat juvenil estigui censurada i les vides dignes garantides.

Partint d’aquest objectiu, s’estan treballant 12 temàtiques que considerem clau i que es poden agrupar en tres grans blocs: emancipació, acció sociocultural i drets humans i civils.

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.