Congrés Català de la Joventut

El Congrés, coorganitzat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) i la Direcció General de Joventut (DGJ), va tenir lloc el 13 i 14 de maig de 2017 a L'Hospitalet de Llobregat. El dissabte es van dur a terme 24 tallers temàtics enfocats a generar debat i reflexió. Les sessions del matí van servir per identificar els problemes que afronta el jovent en cadascun dels 12 temes que aborda la Carta. Els tallers de la tarda es van centrar en trobar propostes concretes i de consens per fer front a les problemàtiques detectades. El diumenge es van posar en comú les conclusions de cada taller.

Entre les més de 250 reivindicacions i propostes concretes que van sorgir durant els dos dies de Congrés destaquen, per exemple, la necessitat de promoure els models alternatius d’habitatge per trencar l’hegemonia compra-lloguer, fomentar l’educació per la participació en tots els espais, especialment en l’educació formal obligatòria, i crear un protocol de prevenció, intervenció i sensibilització del suïcidi juvenil.

  

  

Veure més fotos del Congrés Català de la Joventut

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.