El procés participatiu #FemCarta

El mes de febrer es va iniciar un procés col·lectiu i compartit amb el qual s’està donant veu i protagonisme al teixit associatiu juvenil català per posar al centre les seves reivindicacions, problemàtiques i propostes. Els espais de participació han estat plurals tant pel que fa a les seves característiques com a les persones participants.


Per a més informació dels espais de participació:
Congrés Català de la Joventut
Tallers territorials i sectorials

Qüestionaris digitals


La redacció i definició final de continguts acabarà el febrer de 2018. A partir d’aleshores, s’iniciarà una campanya de difusió per donar a conèixer les reivindicacions del jovent tant a la societat com a les institucions públiques. El compendi de reivindicacions i propostes que serà la Carta Catalana de la Joventut servirà per acompanyar i incidir en el procés d’elaboració del nou Pla Nacional de Joventut de Catalunya. Des del CNJC treballarem perquè les administracions es comprometin a donar resposta a les reivindicacions del jovent.

En dades

 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.