Qüestionaris digitals

A mitjans de març de 2017 es van posar en marxa dos qüestionaris digitals per seguir recollint aportacions del jovent entorn dels 12 temes que aborda la Carta Catalana de la Joventut: ocupació juvenil, educació, habitatge, salut, igualtat de gènere i LGTBI+, justícia global, sostenibilitat, territori i mobilitat, participació i associacionisme juvenil, diversitat i drets de la ciutadania, cultura i comunicació i TIC.

> DIGUES LA TEVA: dirigit al jovent català. Es va plantejar com una bústia oberta que invitava a apuntar necessitats i propostes per a cadascun dels 12 temes.

> FEM LA FOTO: dirigit a entitats juvenils. L'objectiu principal d'aquest qüestionari era recollir els reptes i les accions que s'impulsen des de l'associacionisme juvenil per transformar la realitat social. Les aportacions serviran per vertebrar i nodrir el nou Pla d’Actuació Jove, document que desenvolupa el Pla Nacional de Joventut de Catalunya des de l’òptica de l'associacionisme juvenil.


 

Subscriu-te!

Escull les vies per les quals vols ser contactat pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC):


He llegit l’avís legal i la política de privacitat i autoritzo l‘enviament de butlletins informatius, així com el tractament de les meves dades personals per part del CNJC. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.